Hond

Geen tijd om uw hond uit te laten?

Huisje Boompje Beestjes heeft vele mogelijkheden voor u als eigenaar. Als u even geen tijd heeft om uw hond uit te laten, sta ik voor u klaar. Als u contact met mij opneemt, kunnen we samen een afspraak maken wanneer ik met uw viervoeter ga wandelen. Dit kan zowel doordeweeks als de meeste weekenden. Ook in de vakantieperiodes ben ik regelmatig beschikbaar. Informeer gerust naar alle mogelijkheden.

Wat kan ik u bieden?

Huisje boompje Beestjes biedt 3 verschillende wandelingen aan:

  • Groepswandeling
  • Individuele wandeling
  • Blokje om

Als uw hond mee kan met een groepswandeling, gaan we een uur wandelen in een hondenlosloopgebied. Door de groepen uit twee tot vier honden te laten bestaan, is er veel aandacht voor het individuele dier. In het losloopgebied kunnen de honden lekker rennen, ravotten, zwemmen en met elkaar spelen. Ook als uw hond niet mee kan met een groepswandeling zijn er nog genoeg mogelijkheden. Een voorbeeld daarvan is de individuele wandeling. Er wordt dan in de regio een uur gewandeld. Als u meerdere honden heeft dan kunnen deze tegelijkertijd mee voor bijna de helft van de prijs. Ook kunnen de wandelingen aangepast worden op de conditie van uw hond. De rest van de tijd wordt dan besteed aan spelen en knuffelen.

Meerdere huisdieren?

Naast een uitlaatservice voor uw hond heeft Huisje Boompje Beestjes ook een vakantieservice. Met plezier verzorg ik bijvoorbeeld uw konijn, parkiet, vis of minivarken als u langer dan een dag weggaat. U kunt aangeven wat er verwacht wordt van de verzorging en of er bijzonderheden zijn. Het kan zijn dat uw dier alleen eten, drinken en aandacht nodig heeft maar ook het toedienen van medicijnen valt onder de verzorging. Naast een vakantieoppas voor al uw overige huisdieren, is ook uw hond welkom. Zo is er bijvoorbeeld de keuze voor twee of drie wandelingen per dag. Naast de wandelingen zal ik uw hond dagelijks vers water, voer en indien nodig medicijnen geven.

Neem snel contact met mij op

Zoekt u een hondenuitlaatservice of een vakantieoppas voor uw huisdieren? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Huisje Boompje Beestjes zijn al uw huisdieren welkom. Neem gauw contact met mij op door te mailen naar info@huisjeboompjebeestjes.nl of te bellen naar 06-43790825. U bent verzekerd van goede zorgen voor uw hond, kat of ander dier bij Huisje Boompje Beestjes.