Kat

Uw vakantieservice

Gaat u op vakantie en blijft uw kat alleen achter? Dan is Huisje Boompje Beestjes de geschikte oppasservice voor u. Het individuele dier staat centraal, waardoor u verzekerd bent van goede zorgen. Het is voor vele thuisblijvende huisdieren erg stressvol of onmogelijk om naar een dierenopvang te gaan. Daarom is mijn vakantieservice in het leven geroepen. Iedereen die zijn huisdier liever thuis laat, maar wel door een professional wil laten verzorgen, is van harte welkom. Neem gauw contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Wat kan ik voor uw kat betekenen?

Het is vanzelfsprekend dat uw kat dagelijks vers eten, drinken en aandacht krijgt. Naast deze standaard opties kunt u er ook voor kiezen om uw geliefde kat extra te laten verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Borstelen van de vacht
  • Medicijnen toedienen
  • Extra voer/aandacht

Uw kat verdient immers de beste zorg, ook tijdens uw afwezigheid. Het maakt daarbij niet uit voor Huisje Boompje Beestjes of u een dag weg bent of een maand! Uw geliefde dier is in goede handen.

Ook voor al uw andere huisdieren

Naast uw kat zijn ook al uw andere huisdieren welkom bij Huisje Boompje Beestjes. Met plezier verzorg ik uw konijn, parkiet, minivarken en vis. Elk huisdier verdient de beste zorg. Daar zorgt Huisje Boompje Beestjes voor. Naast het verzorgen van uw huisdieren, kan er ook gekozen worden om de kattenbak, het aquarium, terrarium of knaagdierenhok te laten verschonen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Eveneens kan ik de planten water geven, stofzuigen en de post voor u wegleggen. Natuurlijk zijn andere mogelijkheden altijd te bespreken. Neemt u dus gerust contact op.

Contacteer Huisje Boompje Beestjes

Laat u uw dier liever thuis terwijl u op vakantie gaat? Neem dan gerust contact op met Huisje Boompje Beestjes. Ik verzorg uw kat met alle liefde, zodat u kunt gaan genieten op vakantie. Naast uw kat zijn ook uw andere huisdieren van harte welkom. Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar info@huisjeboompjebeestjes.nl of bellen naar 06-43790825. Uw kat is in goede handen bij Huisje Boompje Beestjes!