Bent u op zoek naar een hondenuitlaatservice in de omgeving van de gemeentes Lingewaard en Arnhem? Dan bent u bij Huisje Boompje Beestjes aan het juiste adres! Zeven dagen per week kan ik langskomen voor een wandeling met uw hond(en).

Voldoende beweging is essentieel voor de vitaliteit van uw hond. Aangezien een groepswandeling of in het algemeen een lange wandeling niet voor iedere hond geschikt is biedt de hondenuitlaatservice 3 type wandelingen aan.

Blokje Om

Gaat u maar een halve dag weg of is uw hond net geopereerd, dan is het blokje om geschikt voor uw hond. We lopen dan letterlijk bij u in de buurt een blokje om zodat uw hond een plas kan doen en de benen kan strekken. Voor deze wandeling kunt u een afspraak maken voor de ochtend, middag en/ of avond.

Individuele wandeling

Heeft u liever een lange wandeling voor uw hond, maar niet in groepsvorm, dan is er de keuze voor een lange individuele wandeling. We gaan dan in de regio een uur wandelen en als u meerdere honden heeft kunnen deze tegelijkertijd mee wandelen. Bij het kiezen voor een individuele wandeling kan ik uw hond zowel in de ochtend, middag als vroege avond ophalen.

Daarnaast is het mogelijk om van deze service gebruik te maken als u een pup, loopse teef of oudere hond heeft. De wandeltijd wordt dan aangepast op de conditie van uw huisdier. De rest van de tijd besteden we aan spelen, knuffelen of iets anders wat uw hond leuk vindt.

Groepswandeling

In de ochtend of middag zal ik uw hond ophalen voor een groepswandeling van 1 uur in een hondenlosloopgebied. De wandeling zal veelal in het bos of bij een groot meer plaatsvinden. Inclusief reistijd, van het ophalen en wegbrengen, is uw hond 2 tot 3 uren van huis.

Door de groepen uit 2 tot 6 honden te laten bestaan is er veel aandacht voor het individuele dier en heeft uw hond toch genoeg speelmaatjes. In het hondenlosloopgebied is het de bedoeling dat alle honden los lopen, zodat ze lekker met elkaar kunnen rennen, ravotten en zwemmen. Een uitzondering is de eerste keer wandelen met Huisje Boompje Beestjes. Uw hond zal dan aan de lange lijn meegaan zodat hij/zij rustig kan kennismaken met de rest van de groep. Wilt u dat uw hond altijd aangelijnd is tijdens de groepswandeling dan is dit in overleg mogelijk. De beschikbare plaatsen per groep zijn echter beperkt.

Om de wandeling voor iedere hond leuk te laten zijn en bijtincidenten en ander ongewenst gedrag te voorkomen kunnen helaas niet alle honden mee met de groepswandeling. Aan de hand van het ingevulde kennismakingsformulier en een persoonlijk gesprek zal ik bepalen of uw hond wel of niet geschikt is voor de groepswandeling. Ook kunt u een aantal uitsluitingen al in de algemene voorwaarden van Huisje Boompje Beestjes lezen.

Gaat u voor 1 of meerdere dagen weg kijk dan ook eens bij de vakantieservice van Huisje Boompje Beestjes!