Vakantieoppas

Wat kan ik voor u betekenen?

Heeft u één of meerdere huisdieren, maar wilt u lekker op vakantie? Dat is geen probleem. Huisje Boompje Beestjes biedt een vakantieoppas voor al uw huisdieren aan. Zo kunt u gaan genieten van uw vakantie terwijl Huisje Boompje Beestjes uw huisdieren verzorgt. Geen gedoe meer met het wegbrengen van uw huisdieren en geen onnodige stress meer voor uw dieren. Huisje Boompje Beestjes komt gewoon bij u thuis.

Vakantieoppas bij u thuis

Het is voor veel huisdieren vaak te stressvol om naar een dierenopvang te gaan. Voor sommige dieren is dit zelfs onmogelijk. Het heen en weer vervoeren en een andere omgeving vinden veel dieren niet prettig. Daarom heeft Huisje Boompje Beestjes de vakantieservice in het leven geroepen. U kunt uw huisdieren gewoon lekker thuis laten, in hun eigen vertrouwde omgeving. Uw huisdieren worden tijdens uw afwezigheid namelijk door een professional verzorgd. Of u nu een maand weggaat of slechts een dag. Dat maakt voor mij als vakantieoppas niet uit! Mail mij gerust uw wensen. Ik zal dan kijken wat mogelijk is en een offerte maken. Ook kom ik graag bij u langs om kennis te maken met u en uw huisdieren.

Verschillende huisdieren?

Het maakt voor Huisje Boompje Beestjes niet uit welke soorten huisdieren u heeft. Met mijn vakantieoppas heb ik ervaring met vele soorten huisdieren, waaronder:

  • Reptielen
  • Amfibieën
  • Vissen
  • Vogels
  • Kleine landbouwhuisdieren

Dit zijn lang niet alle diersoorten waar ik ervaring mee heb. Staat uw huisdier hier niet bij? Mail mij dan gerust. Samen kunnen wij de mogelijkheden bespreken zodat ook uw huisdier de beste zorg krijgt bij mijn vakantieoppas. Vanzelfsprekend zorg ik dagelijks voor vers voer en water. Tevens geef ik dagelijks uw dier aandacht. Heeft uw dier extra zorg nodig, bijvoorbeeld het toedienen van medicijnen? Ook dat is geen probleem. Er is veel mogelijk bij de vakantieoppas van Huisje Boompje Beestjes.

Neem gauw contact op!

Gaat u een tijdje weg en heeft u nog geen oppas voor uw huisdieren? Neem dan gauw contact op met de vakantieoppas van Huisje Boompje Beestjes. Ik verzorg al uw huisdieren bij u thuis. Geen gedoe meer met het wegbrengen en ophalen van uw dieren. Geen onnodige stress meer. Uw dieren blijven in hun eigen vertrouwde omgeving en krijgen natuurlijk de beste professionele zorg! Neem snel contact op door te mailen naar info@huisjeboompjebeestjes.nl of te bellen naar 06-43790825. Dé vakantieoppas voor al uw huisdieren is Huisje Boompje Beestjes!