Gaat u op vakantie, maar kan uw geliefde huisdier niet mee? Bel dan snel met Huisje Boompje Beestjes! Een geschikte oppasservice voor uw huisdier, zodat u onbezorgd op vakantie kunt gaan.

Voor thuisblijvende huisdieren is het soms te stressvol en/of onmogelijk om naar een dierenopvang te gaan. De vakantieservice is er voor iedereen die zijn huisdier(en) liever thuis laat, maar wel door een professional wil laten verzorgen. Daarbij maakt het voor Huisje Boompje Beestjes niet uit of zij een dag of een maand moet oppassen.

Bovendien ben ik niet alleen dierenoppas voor honden, katten en knaagdieren, maar verzorg ik ook reptielen, amfibieën, vissen, vogels en kleine landbouwhuisdieren. Eveneens kan ik de planten water geven, stofzuigen en post voor u wegleggen. Het advies is wel om zo vroeg mogelijk te boeken, omdat er beperkte beschikbaarheid is.

Verzorging Thuis

Honden

Gaat u een dag of langer weg en kan uw hond niet mee? Laat deze dan door Huisje Boompje Beestjes bij u thuis verzorgen. Zo kan uw hond overdag fijn met de hondenuitlaatservice mee voor een wandeling en ’s avonds in zijn eigen mand slapen. Ook hoeft u zich dan niet druk te maken over vervoer van en naar een oppasadres.

Bij de vakantieservice is er de keuze voor 2 of 3 wandelingen per dag. Bij de keuze voor 2 wandelingen zal er in de ochtend en in de avond een lange wandeling plaatsvinden. Kiest u voor 3 wandelingen dan zal uw hond in principe 1 groepswandeling, 1 individuele wandeling en 1 blokje om per dag krijgen. Indien de beschikbaarheid het toelaat kunt u de groepswandeling ook laten vervangen voor een blokje om. Naast de wandelingen zal ik uw hond dagelijks water, voer, liefde en indien van toepassing medicijnen geven.

Diverse Huisdieren

Al uw huisdieren zijn welkom bij Huisje Boompje Beestjes!

Met plezier verzorg ik bijvoorbeeld uw kat, konijn, parkiet, baardagame, mini varken en/of guppen
bij u thuis.

Op het kennismakingsformulier kunt u aangeven wat u verwacht van de verzorging en of er bijzonderheden zijn. Ik hoor dan graag of het alleen om eten, drinken en wat aandacht geven gaat of dat uw huisdier bijvoorbeeld medicijnen nodig heeft. Aan de hand van die gegevens zal ik dan een offerte maken en na goedkeuring langskomen voor een kennismakingsgesprek.

Klik hier voor het maken van een afspraak.