Wandelen

Uitlaatservice voor uw dier!

Wilt u graag met uw dier wandelen? Maar heeft u geen tijd? Dan zal Huisje Boompje Beestjes uitkomst bieden. Het maakt daarbij niet uit of u één of meerdere honden heeft. Ik kan met uw hond gaan wandelen wanneer het u uitkomt. Zowel doordeweeks als de meeste weekenden ben ik beschikbaar. Ook tijdens vakantieperiodes is het mogelijk een afspraak te maken voor een wandeling. U kunt mij altijd mailen om te informeren naar de mogelijkheden. Ik verzorg korte en lange wandelingen voor honden, dus ook als uw hond niet lang kan wandelen is mijn uitlaatservice geschikt.

Wandelen met een groep, of alleen?

Er zijn meerdere wandelingen beschikbaar voor uw hond. Hierdoor is mijn uitlaatservice geschikt voor iedere hond. Van jonge pup tot oudere hond. De volgende wandelingen zijn beschikbaar:

  • Wandelen met een groep
  • Een individuele wandeling
  • Een blokje om uw huis

Als u besluit te kiezen voor een groepswandeling, zal ik uw hond in de ochtend of middag ophalen. Ik ga dan met een kleine groep een uur lang wandelen in een hondenlosloopgebied. Samen met de reistijd zal uw hond 2 tot 3 uur van huis weg zijn. Met de individuele wandeling zal ik uw hond ophalen om een uur in de regio te wandelen. Is dit te lang voor uw hond? Dan zal de wandeltijd aangepast worden op de conditie van uw huisdier. Tevens is er het blokje om. Zo kan uw hond even de poten strekken als u bijvoorbeeld maar een halve dag weg bent. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden! Mail gerust als u nog vragen heeft of voor het maken van een afspraak.

Meer dan alleen een hondenuitlaatservice

Bij Huisje Boompje Beestjes is meer mogelijk dan u denkt. Naast een hondenuitlaatservice bied ik ook een vakantieservice aan. Al uw huisdieren zijn meer dan welkom bij Huisje Boompje Beestjes. U kunt dus op vakantie gaan terwijl ik uw huisdieren met alle liefde verzorg. Ook voor uw hond is er meer mogelijk. U kunt er voor kiezen dat er meerdere keren per dag met uw hond gewandeld wordt. Ook daarbij is het mogelijk om uit de drie verschillende wandelingen te kiezen en deze zelfs te combineren. Naast het wandelen zal ik uw hond dagelijks voorzien van water en voer en indien van toepassing medicijnen toedienen.

Contacteer mij snel

Zoekt u een geschikte uitlaatservice voor uw hond? Huisje Boompje Beestjes biedt verschillende mogelijkheden. De uitlaatservice is voor iedere hond geschikt. Samen kijken we naar de mogelijkheden en overleggen wij wat het beste is voor uw hond. Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Mail dan gerust naar info@huisjeboompjebeestjes.nl of bel naar 06-43790825. Voor het wandelen met uw hond schakelt u Huisje Boompje Beestjes in!