Ik kan begrijpen dat u niet alleen wilt weten wat Huisje Boompje Beestjes is en voor u kan doen, maar tevens wilt weten wie de persoon achter deze hondenuitlaat- en vakantieservice is. Daarom zal ik hier wat meer over mij en mijn drijfveren vertellen.

Ik ben Samantha de Vos, geboren in 1989, woonachtig in Huissen en ik kan mij geen leven indenken zonder huisdieren.

Van jongs af aan heb ik allerlei huisdieren gehad, zoals konijnen, vissen, degoes, gerbils, hamsters en parkieten. Eveneens groeide ik thuis op met honden. Daarnaast had ik op de leeftijd van 12 jaar al mijn eigen oppasadressen. Vele weekenden en vakantieweken heb ik besteed aan het verzorgen van honden, katten, ezels en meer. En wat vond ik dat leuk!

Professioneel

Heel graag wilde ik in de toekomst fulltime met dieren gaan werken. De motivatie om dit te bereiken heeft geleid tot erg bijzondere stageplaatsen in binnen- en buitenland en ervoor gezorgd dat ik onderstaande opleidingen met succes heb afgerond:

– Dierverzorgster niveau 4

– Paraveterinair Dierenartsassistente

– HAS Ondernemen Dier- en Veehouderij

Na het afronden van de laatste opleiding heb ik een paar maanden met melkvee bij de Utrechtse Universiteit gewerkt. Daarna heb ik nog een tijdlang ander werk gedaan en ben ik hobbymatig bezig gebleven met dieren. Ofwel dieren verzorgen van huisdiereigenaren die hier even de mogelijkheid niet voor hebben, vrijwilligerswerk bij een dierenkliniek in Thailand uitvoeren en apenpraatjes houden in Burgers Zoo.

Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan. Ik wilde graag professioneel met dieren bezig zijn en ook geen “nee” meer hoeven zeggen tegen oppasopdrachten, omdat ik geen tijd had. Zodoende is het idee ontstaan om Huisje Boompje Beestjes op te richten. De service voor een professionele verzorging van uw huisdier tijdens uw afwezigheid.